Muay Thai en een passende sport voor je gezondheid

Na een bezoek aan Thailand en het genieten van stranden en tempels, is er nog iets dat we niet kunnen missen, en het is Muay Thai. Het is de belangrijkste sport in Thailand, een eeuwenoude krijgskunst die een revolutie teweeg heeft gebracht in de manier waarop mensen vechtsporten bedenken. Muay Thai is een zeer complexe discipline die gepaard gaat met complexe stakingen en bewegingen die worden uitgevoerd met elke articulatie van je lichaam. Het is dus niet beperkt om alleen een groep spieren uit te werken, en het kan heel veeleisend blijken te zijn wanneer je het begint te beheersen. Een van de beste dingen van Muay Thai is echter hoe het onze vorm kan verbeteren en mannen en vrouwen kan helpen hun gezondheid te herstellen.
Ten eerste is Muay Thai niet alleen een discipline voor mannen. Fitnessvrouwen kunnen ook profiteren van de gezondheidsresultaten van het beoefenen van deze krijgskunst, en in onze trainingskampen in Thailand proberen we het leren van Muay Thai altijd een leuke en bemoedigende ervaring te maken die je niet kunt missen als je ooit naar dit land komt. Muay Thai biedt een breed scala aan gezondheidsvoordelen die we kort zullen proberen te behandelen.
Ten eerste is het een leuke en opwindende manier om je vorm terug te winnen en een paar kilo te verliezen. Muay Thai is erg veeleisend, en slechts één sessie zou je tot 700 calorieën laten verbranden. Dat is veel als u rekening houdt met uw dagelijkse calorie-inname. Zo kun je meer calorieën verbranden dan je verbruikt, wat je nodig hebt om af te vallen.
Door u te helpen afvallen, zal Muay Thai uw cardiovasculaire gezondheid verbeteren door uw niveau van slechte cholesterol te verlagen en uw goede cholesterol te verbeteren. Zelfs als u geen significant gewichtsverlies ervaart, zal het uw uithoudingsvermogen verbeteren omdat het uw hart en cardiovasculair systeem uitwerkt. Het houdt je lichaam in beweging en voorkomt dat verschillende metabole ziekten gepaard gaan met sedentair gedrag.

Leave a Reply