Muay Thai en een optimale gezondheid hebben

Het is geen geheim. We weten allemaal wat we moeten doen als we onze gezondheid willen verbeteren. De antwoorden op deze vraag zijn heel eenvoudig en gemakkelijk te begrijpen. Veel mensen kiezen er echter voor om opzettelijk de antwoorden te negeren. En waarom is dit het geval? Nou, onze theorie is dat het is omdat ze heel moeilijk kunnen zijn voor deze mensen om te implementeren in hun leven – of op zijn minst lijken.
Dat gezegd hebbende, is het antwoord op de vraag wat je moet doen om gezond te zijn, een goede voeding te hebben en uit te oefenen. Eenvoudig, toch? Nou, je zou verbaasd zijn hoeveel mensen deze dingen niet krijgen. Ze willen eenvoudige dingen om te doen, zodat ze gezond kunnen worden. En wat doen ze? Ze volgen fad-diĆ«ten en kopen “gewichtsverliesriemen”. Maar zijn deze dingen effectief om u te helpen gewicht te verliezen en de beste vorm van uw leven te bereiken? Het antwoord op deze vraag is een nadrukkelijk “NEE”.
Dus je wilt iets gaan trainen. Doe wat oefeningen. U hoeft dit niet ingewikkelder te maken dan het al is. Als je helemaal onderaan zit qua lage conditie en cardiovasculaire uithoudingsvermogen – dan kun je de kleinste gemene deler van oefenen – lopen. Dat klopt, je kunt alleen in een snel tempo (of zelfs niet in een snel tempo) gedurende 20 minuten per dag lopen en toch een leuke workout krijgen. Natuurlijk, als u betere resultaten wilt hebben, moet u meer doen dan dit. Maar we hebben het over mensen die zich in een erg slechte toestand bevinden.
Zodra je door te wandelen de staat van je lichaam kunt verbeteren, kun je gestaag beginnen met het introduceren van nieuwe oefeningen. We raden push-ups, lichaamsgewicht squats, pull-ups, etc. aan. Dit zijn basis lichaamsgewicht oefeningen die je kunt doen, ongeacht wie je bent. Het kan natuurlijk enige tijd duren voordat je je eerste push-up kunt doen. Hetzelfde kan zeker gezegd worden over je eerste pull-up. Maar als u eenmaal de eerste hebt gedaan, kunt u uw vooruitgang gemakkelijk voldoende tijd en moeite geven.

Leave a Reply