Muay Thai biedt vrouwen een kortere weg naar een goede gezondheid

Sommige mensen beschouwen vechtsporten die te gewelddadig zijn voor vrouwen, maar Muay Thai heeft bewezen dat gemengde vechtsporten net zo opwindend en gunstig zijn voor vrouwen als mannen. Dankzij de vele gezondheids- en fitnessvoordelen is deze prachtige sport afkomstig uit Thailand overgenomen door vrouwen uit de hele wereld. Muay Thai of Thai Boksen, zoals het ook bekend is, is een krijgskunst gebaseerd op discipline, waardoor het een alternatief is voor traditioneel boksen en het is een uitstekende tool voor gewichtsverlies, versterking van het lichaam en het verheffen van de geest.
Als u op zoek bent naar een leuke sport die u helpt uw ​​lichaam en geest in balans te brengen, is dit de perfecte optie.
Door velen beschouwd als de kers op de taart van alle MMA’s, is Muay Thai gebaseerd op een systeem van technieken en aanvallen die zich richten op de benen, knieën, armen en ellebogen. Dankzij deze bijzondere voorkeur voor het gebruik van de onderste ledematen toont Muay Thai de benen snel.
In het geval van vrouwen is het ideaal om cellulitis achter de dijen te elimineren. Alle inspanningen die worden gedaan om te schoppen, zullen de quadriceps-spieren in elk been versterken, versterken en verlengen. Ook worden door de training de billen, die aanzienlijk worden aangetrokken door de oefening die wordt uitgevoerd door de gehele spier en lichaam in het algemeen, als doelwit gekozen.
Als het gaat om de taille, is het zeer aangewezen voor al die vrouwen die hun buik als zeer problematisch beschouwen. De oefeningen die nodig zijn om Muay Thai uit te voeren werken de taille en de buikspieren grondig, wat resulteert in dramatisch gewichtsverlies van vet rond de taille.
Bij Thai-boksen moet het hele lichaam worden uitgevoerd en hoewel de armen en benen worden gebruikt, zijn bij het hele proces de heupen en de taille betrokken en vanwege het soort bewegingen en atletische rotaties die voor bepaalde combinaties worden vereist, worden ongelooflijke voordelen behaald.
De wervelkolom wordt bijvoorbeeld enorm beschermd door verbeteringen in de flexibiliteit van de heup. Als je een vooraf bepaalde aandoening hebt die van invloed is op je rug, moet extra worden opgelet, maar over het algemeen kan de Muay Thai-training grote pijnverlichting bieden.

Leave a Reply