De beste werkwijzen om uw kind Muay Thai te laten leren

Muay Thai aan kinderen leren is omslachtig. Hun zachte lichaamsbouw en jonge geest nemen jaren de tijd om de zware training aan te kunnen. De trainer moet goed op de hoogte zijn van de technieken om met kinderen van verschillende leeftijdsgroepen om te gaan. Dit artikel vermeldt weinig van hun strategieën.
Jongeren zijn moeilijker te onderwijzen:
Jongeren hebben meer verwennerij en motivatie nodig om getraind te worden. Vechtsporten zoals Muay Thai omvatten het leren van complexe bewegingen met louter perfectie. Op deze grond is het belangrijk om een ​​klein kind te laten begrijpen dat het net zo is als een boom met een mes te snijden. Onmetelijke sociale druk en zelf-positieve fysiologische reacties houden de bal aan het rollen.
Leeftijd 4-5; te vroeg om te beginnen
Kinderen van deze groep begrijpen de moedertaal nauwelijks en in deze situatie is het een dwaze gedachte dat ze verwachten dat ze het Muay beheersen dat beweegt. Ze werden omringd door oudere mensen en begonnen op een kinesthetische manier kennis te maken met de krijgskunst. Ze raken, ze voelen, en ze kijken zelfs dingen om zich heen, maar pakken ze alleen als ze zich fysiek en mentaal gereed maken.
De leraar moet een verdomd goede entertainer zijn:
Kinderen leren sneller in een vriendelijke omgeving. Als de trainer onbeleefd is en een strikte training weerstaat. Aan de andere kant kan een ludieke natuurleraar zelfs ingewikkelde bewegingen heel snel aanleren. Het is de primaire rol van de ouders om een ​​kamp te kiezen waar trainers vriendelijker zijn voor kinderen.
Trainingsvideo’s werken goed:
Hun tedere brein ontvangen meer video’s dan echte gesprekken. Laat ze een paar trainingsvideo’s bekijken en illustratieve bewegingen laten zien door middel van bewegende beelden. Het zal hen helpen zich aan de training te houden en zal geen maas in de wet creëren.
Houd tenslotte ook rekening met hun ontspanning. Houd een vakantie tussen de drukke routinetaken. Breng ze naar een strand of een kinderpark. Het is omdat naast een goede gezondheid ook een stabiele geest nodig is om Muay Thai te leren.

Leave a Reply