De invloed van Muay Thai in Thailand op uw gezondheid

Muay Thai is een van de meest populaire vragen die mensen hebben – en er zijn verschillende antwoorden op. Sommigen zouden zeggen dat je niet veel moet benadrukken. Sommigen zouden zeggen dat je meer moet slapen. Sommigen zouden zeggen dat je supplementen in je dieet moet opnemen. Maar vrijwel alle mensen zijn het erover eens dat je op de een of andere manier moet trainen om een ​​betere gezondheid te krijgen.
Dit is niet iets dat al te moeilijk is om te doen. Onze lichamen gedijen immers van beweging en het basisprincipe is: “gebruik het of verlies het”. Maar ook al denk je misschien dat je op enigerlei wijze kunt bewegen of vormen en daardoor gezonder kunt worden – dan heb je het mis. Geloof het of niet, er zijn enkele slechte manieren om te oefenen – manieren die niet alleen je gezondheid niet verbeteren, maar die je lichaam ook kunnen beschadigen.
En zelfs de beste manier van trainen tot nu toe kan je gezondheid verpesten als je het niet goed toepast. Daarom is onderwijs een van de belangrijkste dingen die je zou kunnen krijgen als je veel om je gezondheid geeft. Bijvoorbeeld, de manier waarop u squats, lichaamsgewicht of gewicht doet, kan uw quads, bilspieren, gewrichten en andere delen van uw onder- en bovenlichaam versterken, of het kan uw knieën vernietigen. Er is één kritieke fout die beginners vaak hebben als ze squats doen – het wordt de valgusfout genoemd, en het gebeurt wanneer je knieën binnenwaarts naar binnen gaan in plaats van naar buiten terwijl je de beweging doet. Goed gedaan, de squats kunnen de spierkracht en -grootte vergroten en de algehele structuur van je benen verbeteren. Dit is waarom je meer wilt leren over de juiste vorm.

Leave a Reply