Reis met Muay Thai

Leren loslaten en loslaten is een van de moeilijkste dingen die we als mens kunnen doen. Het is ook het moeilijkste om een ​​deel van onze gewoontes een tijdje los te laten. We creëren een gewoonte uit ons leven, wat volkomen natuurlijk is, maar als dit niet wordt gecontroleerd, kan dit een ernstig schadelijk effect hebben op onze gezondheid en ons psychisch welzijn. Dus, wat doen we als je merkt dat we worden opgebrand door onophoudelijk te werken voor langere tijd?
De eenvoudigste en meest effectieve oplossing voor dit probleem zou zijn om de boel een beetje op te schudden en ergens op vakantie te gaan. Uit je comfortzone en jarenlange gewoontes komen is geen luxe, zoals veel mensen denken, maar het is een fundamentele menselijke behoefte. Dit is de reden waarom het zo nu en dan uit je thuisstad komen een van de fundamentele menselijke wensen en behoeften is die je nodig hebt om je naar vermogen te verzadigen.
Dus we hebben vastgesteld dat op vakantie gaan iets is wat je moet doen, ongeacht wie je bent. Je moet omgaan met je schadelijke denkpatronen dat op vakantie gaan tijdverspilling en luxe is – als je tegelijkertijd hard aan het werk zou kunnen zijn. Hoewel het bewonderenswaardig is dat je bereid bent je vakantie op te offeren om hard te werken – het blijft waar dat dit gedragspatroon je nergens brengt.
Krijg om de paar maanden een paar dagen vrij van je werk en probeer ergens op een minivakantie ergens heen te gaan. Toerist zijn in het buitenland is een van de interessantste, meest lonende ervaringen die je kunt krijgen. Ongeacht of je op een berg of op het strand wilt gaan of ergens anders – het is nog steeds een heel slimme investering van je tijd en geld om ergens ver van huis te gaan, althans voor een tijdje.

Leave a Reply