Ster met Muay Thai

Vele malen mensen hebben een passie voor Muay Thai en ze hebben een drang om te leren van deze geweldige kunstvorm maar ze niet ‘Hoe weten aan de slag’ afval ze veel tijd hoe kunnen zij de opleiding oppakken maar eindigen verward denken. Aan de slag met Muay Thai is geen big deal, alles wat je hoeft te doen is uw moed verzamelen en ga aan de slag. Hieronder staan enkele tips die u kunnen helpen aan de slag.

 

1. get Fit voor Muay Thai

Je kan niet overleven Muay Thai bent u ongeschikt of niet goed. Alvorens Muay Thai training, door ervoor te zorgen dat u zich in uw beste vorm en fitness-niveau. Met een platte buik is niet nodig en je hoeft niet te passen zoals atleet voor de opleiding van Muay Thai, al ubehoefte te worden is fit genoeg om uit te voeren fundamentele beweegt zonder problemen.

2. Hier krijg je een Partner

Na een partner helpt u op vele manieren. Een Partner motiveert u wanneer u hun belangstelling verliezen, partner helpt bij het wijzen op fouten en spotten voor beweegt die hulp nodig hebben. Hij motiveert je om verder te gaan en ook maakt je punctueel voor training. Dus zal de eerste stap vinden een perfecte partner, go en gemak uw vrienden tot het nemen van de opleiding met u.

 

3. Word lid van Muay Thai Training Camp

Zodra u bereid bent en in goede conditie, een Muay Thai training camp vinden en houden van toelating. De beste manier om te leren van Muay Thai is door lid te worden van een Muay Thai kamp, de reden hiervoor is dat Muay Thai trainingskampen hebben ervaren instructeurs whomake zeker dat u alle bewegingen doen fijn en u ook helpen bij het houden van de strikte vorm, zodat u kunt het voorkomen van blessures.

 

4. oefenen, oefenen en oefenen

Training in Muay Thai is camp niet genoeg, dat je moet praktijk steeds weer het om perfect te maken. Dus wanneer u thuis bent, nemen sommige tijd top praktijk alle bewegingen die je geleerd in het kamp. Deze manier u zal vooruitgang sneller dan anderen en ook de kunst sneller dan anderen meester.

 

5. werken aan uithoudingsvermogen

Geconfronteerd met een tegenstander in de ring vergt veel van uithoudingsvermogen en moet u voor werkzaamheden daarop. Als uw uithoudingsvermogen slecht is, zult u kunnen staan op je voeten tijdens de wedstrijd en dus de strijd verliezen. Cardiovasculaire oefeningen om te vergroten van uithoudingsvermogen, stel ik voor oefeningen zoals hardlopen of sporten waarbij veel van lopen; BV: voetbal, basketbal enz. Ook kun je fietsen of zwemmen.

Leave a Reply