De oorsprong van het Muay Thai

De oorsprong van het Muay Thai ligt rond de 14e eeuw wanneer Muay Thai stond bekend als een gevechten techniek die gebruikt wordt om te neutraliseren van de aanslagen van vreemde indringers in Thailand. Thaise mensen gebruikt al de technieken die we in moderne Muay Thai, samen met enkele soorten wapens zien. Ze waren ponsen en het schoppen en het gebruik van sommige zelfverdediging beweegt tijdens gevechten hun tegenstanders. Aangezien ze voor hun leven vechten ze vaak droegen sommige vesten en messen, messen en/of stokken gebruikt. Veel moderne gemengde martial kunstvormen hebben elementen geleend van Muay Thai. We kunnen gemakkelijk zeggen dat deze krijgskunst kan worden gebruikt als basis voor degenen die willen leren verschillende vechtsporten. Hoewel de kern van deze krijgskunst hetzelfde er waren vele veranderingen in het toegepast om te voldoen aan de behoeften van de moderne strijders is.
Muay Thai is uitgegroeid tot een fenomeen van de wereldwijde martiale kunst vanaf de tweede helft van de 20e eeuw. Veel mensen beschouwen het als de beste martial art en bestrijding sport op hetzelfde moment. Dit is de reden waarom Muay Thai liefhebbers uit de hele wereld reizen naar Thailand en deelnemen aan sommige van het Muay Thai er werkkampen. Sinds het begin van de 20e eeuw de Thaise koning introduceerde de eerste strenge regels met betrekking tot Muay Thai en gevormd haar moderne vorm.
In tegenstelling tot vele andere gevechtssporten, Muay Thai beoefend kan worden door mensen van alle grootte en niveau van kracht en zij kunnen zich bezighouden met de strijd ongeacht hun grootte. It’s all about de techniek als het gaat om Muay Thai. Muay Thai training is gericht op het ponsen, schoppen en leren voldoende beweegt deze acties uit te voeren.
Hoewel dit een bestrijding sport is betekent het niet dat de nadruk op het offensief beweegt ligt. Waarschijnlijk is het eerste wat dat u moet doen uitzoeken hoe om te voorkomen dat uw tegenstander kicks en punches. Na dat zal het veel gemakkelijker om te schakelen van hem zijn. Een goede Muay Thai kamp in Thailand moeten trainers die kunnen aantonen van echte leven situaties waar Muay Thai technieken kunnen worden toegepast. De klassen bestaan zeer vaak voor het presenteren van deze situaties en hun herhaling door de studenten. Natuurlijk, warm ups en oefeningen zoals gewichtheffen en stretching onderdeel van het opleidingsproces ook zijn.
Muay Thai training brengt van vele voordelen zo als u op zoek bent naar een bestrijding sport die maak je sterker, leniger en geef je innerlijke vrede kiezen Muay Thai.

Leave a Reply