Ekte muay thai camp for alle

De meest belangrijke fase in een Muay Thai boxer’s carrière is wanneer zij eerst begint. Het kiezen van de juiste opleiding sportschool, zijn de juiste technieken en de juiste methoden essentieel voor de bokser die u wilt worden steeds. Hier zal ik deel enkele geweldige advies, die heb ik verzameld door mijn jaren heen doen muay Thai haar in Thailand.
Wanneer u eerst begint in een trainingskamp, leren de juiste mechanica is belangrijker dan het duwen jezelf om je te beperken. Als u in Thailand met echte muay thai camp traint, zorg ervoor dat u vragen uw Kru als u aan het doen zijn dingen recht als hij hen aan u leert. Ook wanneer u aan het leren bent, moet uw bewegingen opgesplitst in zeven belangrijke onderdelen: grip bevestiging (grip van handen) & greep van voeten, vergrendelen (goede arm plaatsing) arm, schouder pack (trouwen met je schouder naar de rest van je skelet), kroon aan stuitbeen uitlijning (zodat uw rug de belasting beheren kunt), de activering van de buik (bovenste helft houdt en onderste helft samen te werken), hip werving (genereert allermeest uw macht) en been stuwkracht (regelt u evenwicht en uw richting / speed). Zodra u kunnen identificeren van de verschillende delen van elke beweging bent, zult u kunnen gemakkelijk het aanwijzen van de gebieden die u nodig hebt om aan te werken.
Een van de belangrijkste dingen van muay thai kamp in Thailand om te onthouden is dat het absoluut noodzakelijk aan voorwaarde zelfs op dagen van de opleiding. U wellicht niet Pescara wanneer u eerst begint, maar conditionering van je kern en het verhogen van uw uithoudingsvermogen u sterk op de lange termijn helpen zal. Dan, wanneer de tijd u Pescara komt, je lichaam zal worden voorbereid en u uw concurrentie zal domineren!
Een andere belangrijke factor in uw Muay Thai training uit Thailand is dat je een beetje pijn moet aanvaarden. Muay Thai kamp zal je zere voor een tijdje. Dit is grotendeels omdat het onbekend voor je lichaam. Zoals uw centrale zenuwstelsel wordt gewend aan deze nieuwe en intense werklast, zal veel, zo niet de meeste van de ongemakken die je in eerste instantie als u vertrouwd bent met uw opleiding gewoon verdwijnen. Dus geef het wat tijd. Wanhoop niet als u voor de eerste paar weken nogal pijnlijk. Dit is slechts een deel van de reis naar steeds een Muay Thai expert.
Ik hoop dat je kunt nemen deze paar Muay Thai tips uit Thailand en een grote Muay Thai bokser geworden. Ik wens u veel succes in je opleiding en je kunt een dag hopelijk een kampioen!

Leave a Reply