Een kennismaking met vechtsporten strijd sport

Martial art is een strijd-sport die u om uw doel helpen kan te spelen voor uw natie. Het is niet alleen de bestrijding sport, maar ook een kunst die helpt je fit en actief te blijven. Vandaag, wordt martial art gebruikt voor verschillende doeleinden. Bijvoorbeeld oefenen speciale strijd kunst spelers deze kunst te spelen in de ring tegen hun tegenstanders. Dit spel kan zich op staatsniveau, het regioniveau van de, of land. Aan de andere kant, mannen en vrouwen beide martial art leren tot de tactiek van het verslaan van plotselinge aanvallers, want het is gezegd dat als iemand weet de juiste tactiek van martiale kunst dan hij of zij gebruik van de kracht van snelheid en hardheid van lichaamsdelen maken kan om zelfs beat een groep van 10 of meer personen.
Ook wordt martiale kunst vandaag gebruikt als een fitness-strategie die helpt mensen bereiken fitness en afvallen in minder tijd dan andere methoden. Zoals u martial arts hebben vele voordelen ziet, zal het niet verrassend om te weten dat martial arts ook vele soorten. Afhankelijk van het type dat je leert, zal ook zijn voordelen variëren.
Het heeft verschillende namen en stijlen die zijn geïntroduceerd door de oprichters, leraren of meesters van deze kunst. Soms is de naam gegeven op basis van de regio zo goed. Hoewel, er zijn vele types van martial arts, de breedste verdeling van stijlen valt in Stickfighting, Folk worstelen en Bare Knuckle Boxing. Stijlen van stickfighting omvatten Istunka (Somalië), Nguni Stick Fighting (Zuid-Afrika), Nuba vechten (Soedan), Surma stickfighting (Ethiopië) en Tahtib (Egypte). De Folk worstelen stijlen omvatten Laamb worstelen (Senegal) en Evala (Togo) worstelen. De stijlen van Bare Knuckle Boxing zijn Dambe (Nigeria), Musangwe (Zuid-Afrika) en Moraingy (Madagaskar). Afgezien van de hierboven vermelde soorten martial arts zijn er vele andere types van deze kunst zoals OLO. U kunt het leren van de kunst die beroemd is in uw land om de voordelen te krijgen.

Leave a Reply