“Song” vertelde met één woord om setup van de grote wedstrijd.

Grote lied of Thongchai Rattanasuban heeft bevestigd dat het slechts één treffer tegen op Suek een Thong Chai en Suek Marwin miljoen Baht liefdadigheid op deze 21 December, 2016 op Rachadamnern, heeft verlaten. Vervolgens zelfs de Muay Thai fans van Suek één Thong Chai zal hebben geen kans om naar te kijken van het spel als deze boksen ronde meer na deze wedstrijd in het volgend jaar.

 

Voor Suek één Thong Chai en Suek Singmarwin miljoen baht liefdadigheid op deze 21 December, 2016 op Rachadamnern, zal er 9 master degenen die de lijsten door grote lied of Thongchai Rattanasuban of de populaire promotor van Thailand. Daarnaast zijn er de boksers als dit na: de kapitein een of Thanonchai Thanakornyim vechten met Kingsanglek T. Laksong vechten met Peankon T. Surat in 113.5 ponden, Sangmanee Aumkatongchiangmaiyim, Kongsak Sitbunmee vechten met Phetphanomrung van Rattanabundit university, Superbank van Rattanabundit Universiteit Phetlamsin Ch. Haphayak, Yodmongkol Muengseema vechten met Morakot Khomsaimai van Rattanabundit, Phichitchai P.K. Sanchai Muaithaiyim Roichiang Singmarwin vechterij vechterij , Denkrengkrai Kertphonthip vechterij Sanphet Namsangkorsrang en Ittiphon 13 munt Resorts vechten met Dinrabird P. Burapha.

Leave a Reply