“Sakkarin” heeft pochte om te verslaan “Chokkunchorn”.

Kampioen van Chedsee of Sakkarin Pangkongphrab gelooft nog steeds in het frisser formulier en de betere conditie van het lichaam dan Chokkunchorn K. Sakulchia. Bovendien zal zij vechten met elkaar op Suek Phetmuengnon op deze 29 November, 2016 op Lumphinee als de ondersteunende paar een. Vervolgens kunnen de Muay Thai fans komen op te vrolijken luid met verrassend.

 

Dus, op Suek Phetmuengnon uitzendingen op deze 29 November, 2016 op Lumphinee, Ouan Muengnon zal maken in de lijst van de meester een Kaokarat Chitmuengnon om te vechten met Chokdee P.K. Sanchai Muai Thai Yim volgende door naar de tweede men of Tawanchai P.K. Sanchai Muai Thai Yim om te vechten met Kumarnthong Chitmuengnon, Sakkarin Pangkhongphrab om te vechten met Chokkhunthorn K. Sakulchia, Phathakngen Cinbee Muai Thai om te vechten met Thongphun Sitphananchiang , Niaphet Sitlomnao om te vechten met Siabin Kertchareonchai, Saksree Sakburiram om te vechten met Karnchai Chitmuengnon en Phayakai F.A. groep te bestrijden met Khunluang S. Khongdate.

Leave a Reply