“Muai Thaise League” is in de intensieve manier.

Atchariya Ramdate of het teamwork van Suek Toyota Muai Thaise League in A.D. 2016 zei dat de wedstrijd van aanstaande vrijdag 6 December, 2016 zeker meer amusant dan de afgelopen wedstrijd zou kunnen zijn. Trouwens, de meeste van de boksers in deze wedstrijd hebben al gevochten tijdens de eerste ronde, dus degene met 3 scores zou willen verhogen de scores om zich op de volgende ronde. Aan de andere kant ronde degenen die missen voor de eerste drie scores harder werken moeten om de oplossing te vinden voor het aangaan van de volgende verder.

 

Voor het verkeer van Suek Toyota Muai Thaise League in A.D. 2016 op vrijdag van 9 December, 2016 op Lumphinee, heeft nu het uitgezonden op Thairat TV van kanaal 36 sinds 4,00 – 17.30 Bovendien werd dit programma setup door P. Thaise League bedrijf beperkt om te presenteren van de Thai Boksen op League formulier als het eerste item in de wereld. Ook zei Atchariya Ramdate of het teamwork van Suek Toyota Muai Thaise Liga dat het voor deze week de vierde week, is zodat we in vele manieren om de Thaise boksers in Thaise League te vechten in de meest opwindende manier kunnen ontwikkelen.

Leave a Reply