Dit spel op kanaal 7 zal worden afgestemd op dit boksen kamp differentiëren van de wedstrijd van vorige week.

Kai Sitkaewphraphon heeft aanvaard dat afgelopen vrijdag en zaterdag deze dagen zijn niet de dagen van Sitkaewphraphon om te laten zien de geweldige prestaties. Echter Suek Muai Thai Ched Zie het mogelijk de dagen voor Sitkaewphraphon om te laten zien van de mogelijkheden door de kampioen van kanaal 7.

 

Kai Sitkaewphraphon of de grote baas van Sitkaewphraphon boksen kamp heeft geopenbaard zijn geest aan de verslaggever van Muai Siam na Khundaew door Klasuek Phetchinda voor het grijpen van de kampioen van True For You op afgelopen vrijdag heeft geslagen. Op dezelfde manier is er een ander of Khunphon te worden gevloerd door Nuengphattaphee op Semidefinitieve boksen ronde van Changdang Lumphinee boksen stadium ook op afgelopen zaterdag. Bovendien heeft dit kamp boksen geweest kon opschieten goed met het boksen stadion op kanaal 7. Dan nu het linksen enige Khunsueknoi te begrijpen van de kampioen op kanaal 7 in 122 pond met de oerknal Suek Muai Thai Ched Zie op deze zondag van 27 November, 2016. Het moet tot slot deze bokser om te proberen zijn best; Als hij de verliezer, zal het wel goed voor het wachten op de volgende gelegenheid.

Leave a Reply