“Kingthong” heeft verboden dat vraag gewicht van “Yodlekphet”

Kingthong of Winai Naksin heeft gewaarschuwd dat het Muay Thai fans niet te kijken neer op Yodlekphet Bareber voor de bestrijding van met Phetngam Kertkamphon als de meester van T. Chaiwat op deze 24 November, 2016 in Rachadamnern met de slechte weergave. Aan de andere kant, als dit echtpaar een niet de geschikte een, kan hij niet toestaan dat dit echtpaar een absoluut deelnemen aan dit spel. Dit echtpaar een heeft echter de goede vorm met goede strategie door gevechten in 131 pond als de ingerichte niveau evenals het gewicht aan iedereen niet te onderhandelen.

 

Kingthong of Winai Naksin of de promotor van een koning Thong zei dat nu Sorchor Toi en het teamwork van Palangmai groep Phetngam om te vechten met Yodlekphet als de meester van dit spel op deze 24 November, 2016 zal brengen. Vervolgens heeft hij de beslissing voor het maken van de lijst van deze met 3 redenen; namelijk 1. Goede vorm 2. Goede strategie en 3. Geschikte gewicht

 

Vervolgens het gewicht voor zijn paar een zeker niet kan onderhandelen, en deze wedstrijd is het belangrijk is voor Phetngam. Dus als hij kan verslaan Yodlekphet, zal hij worden om bekende degene van de boksen cirkel zeker.

Leave a Reply