Max Muai Thai heeft verzorgd voor alle details.

Nu, Num Phet of Arsira Taochareonsuk of het hoofd van Max Muai Thaise bedrijf heeft vier wijd vooruit om werken te maken. Vervolgens heeft hij het teamwork voor een bezoek aan het boksen kamp in Thailand gestuurd. Daarnaast kan het bestuderen voor de details van de bokser om voor toetreding in alle programma’s van het bedrijf. En, dit bedrijf zal zorg voor dragen de familie van de boksers in de goede manier ook.

 

Op dit moment zei de hete voorzitter van Max Muai Thai of Numphet Arsira Taochareonsuk dat het bedrijf heeft drie uitzendingen programma op channel 8 die het programma van de slag om uit te zenden op vrijdag sinds 6,00 – 7 uur, de kampioen Muai Thais uitgezonden op zaterdag sinds 7,20 – 9. 11.50 uur en Max Muai Thais uitgezonden op zondag sinds 7,20 – 9 11.50 uur. Bovendien zijn deze bekende degene, die voortvloeien uit de vriendelijkheid van het Muay Thai fans om naar te kijken deze games uit 44 landen. Vervolgens, onlangs heeft hij bevestigde aan het teamwork te bezoeken van de boksers, die de boksers van Max Muai Thai in het hele land met behulp van een busje. Daarom zal er Noi Banpong en Suphachin Ngenbamrung Tour in alle boksen kamp in het land. Tot slot, kan het nadat voor de details van de boksers, dus het hoofd van het boksen kamp ze brengen zal voor het maken van hem beter om werken te creĆ«ren in de toekomst kijken.

Leave a Reply