“Kingsang zal maken de goede naam”Song”; op 13 oktober moet het zijn een paar vinden.

Thep Thamma heeft aanvaard dat nu grote lied of Thongchai Rattanasuban Kingsanglek T. Laksong of de kleine grootte boxer met meest dure prijs te bestrijden heeft gebracht. Bovendien, hij is geboekt de lijst om te vechten als de master paar een in Suek één Thong Chai op 13 oktober in 2016. Aan de andere kant, het is nog steeds af over het paar een voor hem om te vechten en het moet vechten in welk gewicht.

 

Thep Thamma of het teamwork van Suek één Thong Chai heeft geopenbaard aan de verslaggever van Muai Siam eerlijk gezegd dat de laatste tijd Kingsanglek Phetmuengchon Ph. Suanthong heeft gewonnen. Bovendien, deze situatie heeft plaatsgevonden op Suek een Thong Chai voor greep 2,6 miljoen baht Rachadamnern boxing stadium.

 

Thep is gebleken dat voor Kingsanglek, nu hij is geboekt de lijst om te vechten als de master paar een op 13 oktober in 2016. Het is echter het argument over het meest geschikte paar om te vechten met hem in deze tijd. Dus moet het informeren over dit onderwerp snel weer.

Leave a Reply