Het doel voor het laten van “Kumarnthong” om te vechten in 122 ponden.

Ouan Muengnon heeft ten doel gesteld dat Kumarnthong Chitmuengnon Tawanchai P.K. Sanchai Muaithaiyim of de ondersteunende één van Suek Chit Muengnon op deze 29 November, 2016 prachtig met de mogelijkheid om de kampioen van 122 ponden bij Morchit zal winnen.

 

Voor Suek Phetmuengnon op deze 29 November, 2016 stadium Lumphinee Boksen, Ouan Muengnon zal maken de lijst voor Phetmorakot Teedet 99 om te vechten met Chanenarong Cinbee Muai Thai na door naar de tweede men of Kaokarat Chitmuengnon vechten met Chokdee P.K. Sanchai Muai Thai Yim, Tawanchai P.K. Sanchai Muai Thai Yim vechten met Kumarnthong Chitmuengnon, Phathakngen Cinbee Muai Thai vechten met Thongphune Sitphananchiang , Saksree Sakburiram vechten met Karnchai Chitmuengnon en Phayakai F.A. groep vechten met Khunluang S. Khongdate.

 

Voor de toekomst van Kumarnthong Chitmuennon, de promotor Ouan Muengnon is gebleken dat hij het plan in zijn hoofd heeft dat als Kumarnthong prachtig Tawanchai gewonnen heeft, hij de kampioen van 122 pond op Morchit boksen stadion stuurt op kanaal 7 om te vechten met hem zeker. Het kan dan de Muay Thai fans om te kijken naar de wedstrijd absoluut aantrekken.

Leave a Reply