“Wittaya” zal het maken van de goede naam door de lijst tussen “Changsuek” en “Yokwittaya”.

Vanaf nu, Wittaya Phetsemeun is het creƫren van de werken voortdurend. Vervolgens zal hij vechten met Changsuek Kertthongrit als de meester van Suek Phetwittaya. Bovendien zal dit spel setup op deze woensdag 21 november in 2016 gevolgd door naar de tweede men of Morakot van Rattanabundit universiteit om te vechten met Yodmongkol Muangseema en Lamnammoonlek Sakchaichote vechten met Karn K. Kamphanat. Daarom de Muay Thai fans kunnen genieten van het kijken dit volledige spel.

 

Elke keer dat de promotor Wittaya Phetsemuen heeft setup van het spel, de Muay Thai fans hebben nooit teleurgesteld zijn. Daarom, nu Wittaya, Sao Nakornsri en het teamwork hebben gemaakt de volledige lijsten met inbegrip van de andere lijsten buiten bovenstaande gegevens; namelijk Denkrengkrai Singmawin vechten met Muengchonlek Ph. Suanthong, Yodphuluang Huarongnamkhaeng Phodam Ph. Chareonphat, Narongthong Phetsemuen Samorraphum Ph. Telakul, Bangkhlanoi van Rattanabundit Universiteit Dabthong Phumphanmueng, Yodphet Kertkamthong Thongkittisak Phetsemuen en Singphayak Singmarwin Saimongkol Ch. Haphayak vechterij vechterij vechterij vechterij vechterij.

 

Wittaya is bovendien gebleken dat het moet dank u voor de Thongchai om hem te steunen. Vervolgens, voor Suek Phetwittaya zou het dat vreugdevolle enerzijds voor de Muay Thai fans.

Leave a Reply