“Mai” is klaar om te tonen de goede vorm op de grote wedstrijd van miljoen baht.

Sommai Sakulmateta heeft laten de boksers in Palangmai groep tegen op Suek Phetwisate als de grote wedstrijd op 5 September in 2016. Bovendien, zal dit programma setup stadium Rachadamnern Boksen, dus ze laten dat de uitstekende vormen zien moeten. Wie de uitstekende formulier wordt weergegeven wellicht ook de goede gelegenheid om te vechten in de grote wedstrijd op deze September voor iedereen.

 

Sommai Sakulmateta of het hoofd van Palangmai groep is dat gebleken, nu heeft hij het werk van het paar degenen die zijn toegewezen in Palangmai groep voor Nong boot op Suek Phetwisao om te vechten op 5 September in 2016. Vervolgens zullen er verschillende degenen om te vechten in Rachadamnern boksen stadium; namelijk Phetuthong vechten met Kaewkangwarn, Sarawut van de Wichit van de Sorchor vechten met Palangphon, Dokmaidang vechten met Riangdate en Nong Dome vechten met Praoprao. Bovendien onlangs, hij heeft ingelicht over de boksers en het hoofd van het boksen stadion te weten. Dus, wil hij hem te verzorgen van dit onderwerp goed om te laten alle boksers in Palangmai groep om voor te bereiden zelf. En als iedereen het goede formulier in dit programma toonde heeft, zal hij hebben een goede kans om te vechten op deze September voortdurend voor zeker.

 

Sommai zei dat wat hij zei geldt zonder te liegen absoluut om het opdrijven van de boksers worden naar de uitstekende door aan te tonen van de goede vorm.

Leave a Reply