Het moet dank voor “Chun” de grote kans voor het garanderen van “Watcharaphon” met de goede vorm te geven.

Rungsak Deewee heeft bedankt voor Chun Kertphet te geven van de goede gelegenheid voor Onemeechai Ch. Phatcharaphon te bestrijden op kanaal 7. Bovendien moet het dank aan de aanhanger voor het geven van een grote hoeveelheid geld en goud hem ook. Ook het beste aan de Muay Thai fans in het hele land om te geloven in zijn werk te laten elke bokser moet beschouwen tonen van goede strategie.

 

Onlangs, Onemeechai Ch. Phatcharaphon heeft de uitstekende vorm te overwinnen van Phetkanthad M YU Den mooi op Suek Muai Thai Ched Zie op afgelopen zondag. Vervolgens Rungsak Dewee of de caretaker gekomen dank voor Chun Kertphet een goede kans om aan te geven deze bokser alsmede de aanhangers voor zowel geld en goud, zoals Sia Kwag P.K., Sorchor Phaithoon Chancham en de Sergeant Sake Dommeung te geven. In de overall, moet het dank voor het Muay Thai fans in het hele land om te vertrouwen op het werk van Ch. Phatcharaphon boksen kamp. Daarom, nu hij bekend over alle tactieken te gebruiken zijn boksers in de Muay Thai fans. Aanzienlijk, alle boksers liefde en respect voor hem veel zonder slechte zaak zeker doen.

Leave a Reply