Het is gonna be “Chomphikhwad en Phetsila” om te vechten voor het verkrijgen van 400,000 baht.

Afgezien van het grijpen kampioen paar een tussen Chomphichit en Phetthaksin, zal er Phetsila Ph. Phat uit S. Sommai boksen kamp om te vechten met de nieuwe ster van de Sia Mor of Chomphikhad Chuwattana ook. Dan heeft Otea aangegeven met het grijpen geld van 400,000 baht deze wedstrijd misschien wel amusant. Echter, onlangs Phetsila net verloren het spel als gevolg zijn onderhandelingen van 2 pond. Gelukkig, in de volgende wedstrijd van 8 November in 2016 hij hoeft niet te onderhandelen gewicht voor zijn paar een, dus hij zou zeker de kampioen.

 

Otea of Phrawit Kongthongsamut of de professionele van Palangmai groep is gebleken dat in de volgende wedstrijd Phetsila Ph. Phat vechten zal om wraak te nemen met Chomphikhad. Bovendien krijgt de winnaar voor 400,000 baht tegen op Suek Chuchareon Muai Thaise en Suek Savebuntham. En nu Phetsila heeft geoefend op Bangkapi van S. Sommai en A. Khwanmueng boksen kamp voor een tijdje met Phetthaksin. Als resultaat, nu is hij klaar om te vechten met Chomphikhad.

 

Otea zei dat in deze tijd Phetsila met zijn paar één in 124 pond door geconfronteerd met de moeilijke taak vechten zal. Ook heeft nu Sia Mor verzorgd van deze boxer uitstekend met de beste beoefenen in zijn leven. En in deze wedstrijd zal er de 2 paar boksers vechten met elkaar tussen Chomphichit en Phetthaksin en een andere tussen Phetsila en Chomphikhad.

Leave a Reply