“Chun” steunt voor “Yodsusan” tot de master paar een.

Onlangs, Chun Kertphet is geweldig in de vorm van Yodsusan S. Choknittaya of de geliefde bokser van Kamnanwut Krabee, die net het nieuwe formulier heeft liet op de 5 rondes. Bovendien, deze bokser heeft Lomhuan Sitlomnao voor twee keer keer gewonnen en onlangs won hij gewoon door kneeing omhoog Chatchai Sitphanon ook. Daarnaast, is Chun klaar voor de ondersteuning van deze bokser om de toekomstige goeie als hetzelfde als de senior ones.

 

De laatste tijd heeft Yodsusan S. Choknittaya net liet de indrukwekkende vorm aan de Muay Thai fans om meester in de toekomst niet moeilijk. Aanzienlijk, nadat hij Lomhuan Sitlomnao voor twee keer keer gewonnen heeft, hij heeft gevochten met de sterkte één of Chatchai Sitphanon Yodsusan tot hem met succes te winnen door kneeing omhoog. Ook is zijn stijl Boksen op dezelfde manier met Yod Muai San Pharanchai door zijn prestaties te verbeteren. Daarom heeft hij de hoge ratio’s tot master degene van de cirkel van boksen.

 

De promotor Chun Kertphet heeft bewonderd Yodsusan dat nu heeft hij de goede vorm tot het winnen van de Lomhuan en Chatchai. Dan, in de volgende wedstrijd die het teamwork en hij zou moeten het geschikt echtpaar een voor hem vinden tegen verder in 125-127 ponden. Daarnaast kan nu Yodsuan bestrijden met iedereen met goede vorm, goede hoogte, goede knie en anderen. Hij moet echter ijverig om te vechten in de enige manier om de basispagina die de goede naam hebt gemaakt.

Leave a Reply