“Chit” heeft niet het gevoel van blauwe over het paar degenen Tor gewaarschuwd.

Chit Muengnon heeft gewaarschuwd Tor niet gevoel blauwe over deze paar degenen. Bovendien zal dit programma van Suek Chitmuengnon setup op 8 augustus in 2016. Daarom, alle boxers zijn de geweldige prestaties aan de winnaars zijn, vooral voor de twee paar boksers van verschillende programma’s te luid gejuich zijn.

 

Suek Chit Muengnon op 8 augustus in 2016, zal het setup Rachadamnern boxing stadium. Bovendien, Chit Muengnon of Somchit Wankaew en het teamwork maakt de lijst voor de éénmaster of Ramboo Phetportoror vechten met Chuchareon Dabransarakham volgende door naar de tweede men of Sansatan P.K. Sanchai Muai Thai Yim vechten met Manasak Sorchor Lekmuengnon, de ondersteunende degenen of Yodmongkol Muengsema vechten met Phet A. Phimonsri, dreigende lucht Chomhoad vecht met Yodthin F.A. groep , Banlangngen P. Pheannaphat vechten met Will Phetkoson, Daterit S. Phenphrapha vechten met Daewfai S. Siaphet en K.Kailek P. Prasit te begrijpen 300,000 baht van Neungphayak Ph. Chareonphat.

 

Chit is gebleken dat het voor de paar degenen, Tor kunnen vertrouwen op alle paar degenen voor het maken van de lijsten in de uitstekende manier, vooral voor de twee paar degenen uit verschillende programma’s moet maken. Bovendien, deze twee paar degenen bestaande uit Phet vechten met Yodmongkol en Chomhoad Yothin vechterij. Vervolgens heeft hij gewaarschuwd Tor niet gevoel blauwe over dit onderwerp, omdat in deze wedstrijd zijn teamwerk en hij hebt geselecteerd voor de uitstekende ones. Vervolgens kan elk bokser niet vertrouwen op dit spel de winnaar.

Leave a Reply