“Wee” ermee akkoord dat hij zijn meer voordelen heeft dan een andere indien in 130 pond vecht.

Op dit moment, wordt Baowee of Chareonthrab Kertbanchong aanvaard dat Phetsongkhom zijn meer nadelen dan Chai Sorchor Toi Padraew zeker heeft. Bovendien op dit spel zal ze vechten in 128 pond in plaats van 130 pond. Ook in deze wedstrijd blijkt het dat Baowee zijn kleiner dan dit echtpaar een, dus hij zijn meer nadelen dan de andere natuurlijk heeft. Hij heeft echter in deze wedstrijd te beschermen zijn kampioen in 130 pond die hij heeft uitgevoerd in het verleden stadium Om Noi boksen. Vervolgens zal hij zijn best proberen met zijn toestand goed lichaam en zijn ziel te winnen van de Chanaichai te tonen voor zijn betere prestaties.

 

Op Suek Chao Muai Thaise op deze zaterdag 30 juli in 2016, zal het setup Siam Om Noi boxing stadium. Ook zal er de master tot het programma te beschermen voor zijn kampioen in 130 pond of Phetsongkhom Sitchareonthrab. Echter, in dit spel het is overeengekomen om te vechten in 128 pond in plaats van 130 pond. Aan de andere kant, heeft het hoofd boksen kamp van Sitchareonthrab geopenbaard aan de verslaggever van Muai Siam dat in dit spel Phetsongkhom zijn heeft meer nadelen op dit gewicht veel. Aanzienlijk, normaal heeft hij gevochten in slechts 126 pond. Maar hij is nog steeds vertrouwen in zijn geliefde boxer met zijn kracht en goed oefenen te overwinnen en beschermen voor zijn kampioen. De Muay Thai fans moeten eindelijk de aanmoediging sturen naar hem ook.

Leave a Reply