“Ouan” kan niet garanderen voor de winnaars van de twee vanuit verschillende programma’s.

Op dit moment zal er 2 paar degenen van ander programma vechten op dit spel; namelijk Yodmongkol Muengseema vechten met Phet A. Phimonsree en Chomhoad dreigende lucht vecht met Yothin F.A. groep op Suek Chitmuengnon op 8 augustus in 2016. Dan, het zou het grappig spel, maar nu Auanmuengnon wordt aanvaard dat hij nog steeds onzeker over de winnaar op het spel is.

 

Op Suek Chitmuengnon die van deze 8 augustus in 2016 op Rachadamnern uitgezonden zal, nu Chit Meungnon geboekt de lijsten of de meester een Rambo Phetportoror vechten met Chuchareon Dabransarakham volgende door naar de tweede men of Sansatan P.K. Sanchai Muaithaiyim vechten met Manasak Chitmuengnon, de ondersteunende één of Yodmongkol Muengseema Phet A. Phimonsri, vechterij Chomhoad dreigende lucht vecht met Yothin F.A. groep , Kengkat P. Phekko vechten met Fahmai P.K. Sanchai Muaithaiyim, Tawanchai P.K. Sanchai Muaithaiyim vechten met Mangkornthong T. Morsri en K. Kai P. Prasit vechten met Nuengphayak Ph. Chareonphat.

 

Daarom, Ouan geopenbaard zijn er de twee uitstekende echtpaar degenen uit ander programma om te vechten met elkaar; namelijk Yodmongkol Muengseema vechten met Phet A. Phimonsri en Chomhoad dreigende lucht vecht met Yothin F.A. groep. Bovendien, ze zijn beide uitstekende, zodat dit spel zeker meer plezier zullen. Vervolgens moeten de Muay Thai fans komen om omhoog te toejuichen voor de paar één op dit spel veel.

Leave a Reply