Het is de uitdaging voor “Praewpak” te bestrijden.

De Litunent Chat Dechaphan of de Senior van Oungree S. Dechaphan is gegarandeerd voor de conditie van het lichaam van Oungree S. Dechaphan om te vechten met Praewpak Sitnayokkai Padraew in 109 ponden. Bovendien hebben ze gevochten met elkaar meerdere malen met het nemen van de draai om de verliezer op de vorige keren en de winnaar van de recente tijden. Dus, in deze wedstrijd het moet niet worden bezorgd voor Oungree zo veel, en hij zal vechten als de tweede paar een van Suek Kertphet en Suek Sitnumnoi op dinsdag 2 augustus in 2016 Lumphinee Ramintra boxing stadium.

 

Op dit moment, heeft Oungree de goede baan gemaakt door het winnen van de paar degenen voor 3 – 4 keer. En nu hij zelf heeft geoefend op Dechaphan boksen kamp van de litunent Chate Dechaphan. Bovendien, Chate Dechaphan heeft geopenbaard dat onlangs Oungree had gevochten met Praewpak meerdere malen geamuseerd door voor twee keer keer verliezen en winnen voor recente van 5-6 wedstrijden veel vertrouwen te winnen.

 

Bovendien, de litunent Chat is echt ervan overtuigd dat Oungree de winnaar van het spel zou kunnen worden omdat hij ijverig om de praktijk zelf. Daarom kan hij zijn paar een overwonnen door gevechten in 109 ponden zeker met geschikte gewicht en veel hoogte, met uitzondering van dunner vorm. Tot slot, het moet niet een probleem hebben, maar het is afhankelijk van de strategie door vertoning van amusement.

Leave a Reply