“Denkrengkrai” met hoge verhoudingen van zijn kloppen een andere ondersteunen.

Op dit moment kondigt Sia Wat Thungsong ter ondersteuning van de Denkrengkrai Singmarwin als hij Cherry Duangchaipor in de volgende wedstrijd winnen kan. Het volgende programma heet trouwens, Suek Phetwittaya, die op deze 3e augustus in 2016 zal setup Rachadamnern boxing stadium. Bovendien, Khomthungsong of Khomphayak Singmanee en Pop Thungsong zijn zeker dat in deze wedstrijd die denkrengkrai zal knock voor zijn paar een zeker.

 

De laatste tijd de verslaggever is gebleken dat nu Denkrengkrai heeft net verhuisd naar Singmarwin boksen kamp. En nu heeft hij de uitstekende voorbereiding om aan te tonen zijn prestaties met Cherry Dungchaipor. Evenzo, Sia Wat Thungsong of de aanhanger kondigt ter ondersteuning van Denkrengkrai met volledig manier als Denkrengkrai om de winnaar van deze wedstrijd is geworden.

 

Ten slotte, Pop is gebleken in het einde dat in deze wedstrijd Cherry moet niet alleen voor zijn boxer ontsnappen en hij zeker is dat zijn bokser dit echtpaar een ook kan kloppen. Daarnaast geeft Sia Wat Thungsong Denkrengkrai een grote hoeveelheid geld ten minste 20,000 tot 30,000 baht als hij de winnaar op dit spel is exclusief met andere supporters in deze wedstrijd.

Leave a Reply