De deskundigen een zijn dol op de weg naar het programma setup van Tui.

De Surgeant Tui Sangmorakot heeft bevestigd aan de verslaggever van Muai Siam dat als de Muay Thai fans zou willen kijken naar de nieuwe verwachting; namelijk Phetmai vechten met Chailek weer. Het moet de suggestie doen omdat hij klaar om reactie voor de noodzaak van het Muay Thai fans is.

 

De Surgeant Tui Sangmorakot zei na Phetmai S. Pleamchit Chailek van Rachabhat Chombueng op Suek Chao Muai Thaise heeft verloren voor de laatste wedstrijd dat wel moet dank u voor het hoofd van het boksen kamp om goed zorg te dragen. Bovendien, deze bokser heeft gespeeld in zijn rol perfect met zijn niet veel naam, behalve met zijn vermaak. Dus, als de Muay Thai fans op Suek Chao Muai Thai Channel 3 vechten met de nieuwe verwachting een of Phetmai om te vechten met Chailek weer willen zou, moet het hem om antwoord op de eisen van het Muay Thai fans roddelen.

Leave a Reply