“Oungbak” zal toetreden op de nieuwe wedstrijd met “Kaewkangwarn”.

Nu, is Suek True voor u net geweest in het ene deel van het programma boksen. Vervolgens zal het teamwork van dit programma hebben de goede tijden om te werken aan deze vrijdag van 5 augustus, 2016 in het internationale Rangsit boxing stadion uitgezonden op kanaal 24 sinds 18.00 Daarnaast zal er de talrijke boksers toetreden op deze cirkel van boksen. Bovendien zal er de eerste paar namelijk Kaewkangwarn Plewwayo vechten met Oungbak Sitsarawatsia. Daarnaast, nu is de Oungbak de hete vorm in deze tijd ook.

 

Daarom, Oungbak zei dat in deze tijd, die hij is echt blij om te vechten over dit nieuwe programma, dus hij zijn goede aandacht besteden zal niet aan de teleurstelling aan de Muay Thai fans zeker maken.

 

Bovendien, deze keer is de kampioen keer van hem te begrijpen van de kampioen gordel die is van de goede gelegenheid voor hem veel. Nu, Oungbak heeft geoefend zichzelf uitstekend, zodat hij zou kunnen worden om de winnaar op dit spel zeker al hij zijn tweede optreden dan zijn een paar.

Leave a Reply