“Kodea” heeft wijdde zich voor deze boksen cirkel met het reageren op de behoeften van mensen.

Kodea of Phraranchai Adithepworaphan heeft bevestigd dat u feliciteren en bereid zijn te offeren zichzelf om zijn werk te doen. Dan, het is niet alleen Chalarm worden gemaakt van de lijst, maar het ook Singpharanchai om aan te tonen zijn prestaties met Phanphayak Chitmuengnon of de uitstekende bokser van 3 jaar in 123 ponden ook.

 

Nu, heeft het kamp van boksen met de naam Pharanchai van Kodea of Pharanchai Adithepworaphan de uitstekende meesterwerk gemaakt tot het verkrijgen van de prijs van het kamp van de uitstekende boksen van het jaar van verschillende instituten. Bovendien hebben de Muay Thai fans alle op dit moment geloof met de prestaties van Kodea evenals zingen en Chalarm te maken van de uitstekende prestaties op de gevechten die nu zelden voor hen is gepaard gaan voor de bestrijding van met andere boksers.

 

Kodea zei op het einde dat hij blij om voor deze boksen cirkel is dat zij heilzaam zijn voor deze termijn te doen. Bijvoorbeeld, laatste tijd na het Muay hebben Thai fans aangedrongen kijken Chalarm om te vechten met Phanphayak Chitmuengnon, na dat hij deze paar bokser heeft gedaan voor hem met zijn gevoel van eer, alsmede Singpharanchai om te vechten met Phanphanyak ook met de passende beslissing. Eindelijk, het moet dank voor iedereen te verzenden de aanmoediging en de werken van Pharanchai boksen kamp te volgen, dus in de toekomst zijn boksen kamp zou kunnen worden ontwikkeld met nieuwe vooruitgang zeker.

Leave a Reply