De nieuwe oplossing om wraak van “Bal” te vinden.

Nu, Montai Sakmethee of de grote trainer van Teedet 99 boksen kamp heeft gezien de zwakte van Superball Teemuenglei, zodat het de oplossing vindt voor zijn prestaties als de kampioen. Bovendien, momenteel Teedet is van plan om een grote hoeveelheid geld te geven aan hem als hij Superlek op deze wedstrijd kan winnen.

 

Bovendien heeft nu Superball Teemuenglei hield zich naar de praktijk bij Teedet 99 van Sia Tee Teedet na het winnen van de Jamesak Sakburiram en Chomphichit Sitsavebuntham. Dan, in de volgende wedstrijd krijgt hij wraak met de Universiteit van de Superlek van Rattanabundit als de meester van de Suek Chuchareon Muai Thaise en Suek Millionnaire Savebuntham. Bovendien zal deze wedstrijd op deze woensdag van 27 juli, 2016 uitgezonden worden ondersteund door Sia Mor Chuchareon Raweearamwong stadium Rachadamnern boksen. Echter heeft in de eerdere Superball geslagen op de derde ronde, maar in deze ronde die montai Sakmeethee of de grote trainer van Teedet 99 is echt ervan overtuigd dat het wellicht niet op dezelfde manier. Wat meer is, zou het wijzigen als hij heeft bestudeerd van de tape op de laatste wedstrijd voor de planning als de nieuwe manier.

 

Montai heeft gegeven op het nieuws dat voor de wedstrijd dat Superball werd gevloerd door Superlek, op dat moment hij nog niet deel van het lid van Sia Tee boksen kamp uitmaken. Bovendien, met zijn verliezen het was omdat hij zo hard terug was gestapt zonder zijn spieren die rechtstreeks worden getroffen uit te rekken. Bovendien, heeft Superlek zijn diverse strategie├źn om te vechten met zijn grotere grootte van lichaam ook. Vervolgens, voor deze wedstrijd Superball zou willen krijgen de wraak met zijn goede aandacht en gehoorzamen.

Leave a Reply