“Kodea” bevestigt niet te wijzigen van de waarheid, omdat “Chun” is de enige die de lijst van “Pharanchai” te maken.

Kodea of Pharanchai Adithepworaphan geeft aan dat nu mensen in onze maatschappij moet het houden van de goede zeden zonder verwarring die niet is gebaseerd op de waarheid. Daarnaast is de enige persoon die juiste bevoegd is om de lijst van het setup programma Lumphinee boksen stadium net promotor Chun Kertphet.

 

Momenteel zijn er een aantal uitstekende hoofd van de boksen kampen dat zijn boksers in elk team die zingen, Chalarm en Pharanchai laten zien van de bovenste vorm met de grote stukken van werken. Kodea is echter gebleken dat zijn geest aan de verslaggevers van Muai Siam die nu voelt hij zich teleurgesteld dat deze hoofd van de boksen kampen zijn het spelen van de rol uit de regel zonder correct te begrijpen in dit onderwerp. Vervolgens zou hij willen meedelen dat de manier om de lijst met Pharanchai moet onder het besluit van de promoter Chun Kertphet ter bestrijding van stadium Lumphinee boksen alleen. Bovendien, Chun Kertphet altijd heeft ondersteund en samengesteld van dit programma; dus moet iedereen begrijpen de waarheid zonder de verwarring in onze samenleving.

Leave a Reply