Het mightn’t de zelfde manier worden als “Pheankhon” in hetzelfde gewicht met zijn paar een vechten kon.

Tuk T. Surat of de senior één van Pheankon T. Surat heeft duidelijk aangekondigd na zijn geliefde boxer is geboekt de lijst voor het vechten op Suek een Thong Chai op deze 9 juni 2016. Bovendien, hij mightn’t vechten met Phrachanbarn Sorchor Wichitpadraew door onderhandelingen gewicht voor 1 pond in 113-114 ponden om niet te veel geld natuurlijk ontvangen. Daarnaast lijkt het dat Pheankhon zijn meer nadelen dan zijn een paar nadat hij heeft deze persoon verloor na gerichte met elkaar eens tijd zou kunnen hebben. Bovendien, in deze tijd zal Pheankon vechten in hetzelfde gewicht met zijn paar een te krijgen ten minste 1 miljoen baht zeker.

 

Bovendien, de laatste tijd Tuk T. Surat of de senior van Pheankon heeft bevestigd dat in dit programma dit echtpaar een in hetzelfde gewicht vechten kan te krijgen grote sommen geld. Integendeel, kan niet Pheankhon onderhandelen gewicht om te vechten in 113/114 ponden omdat hij dit echtpaar een vóór heeft verloren. Dus, zou het zijn moeilijke taak. Dan, als dit echtpaar men in staat is om te vechten in hetzelfde gewicht, de winnaar ontvangt ten minste 1 miljoen baht zeker.

Leave a Reply