“Che Phui” besteld om te vechten met Portugese bokser.

Che Pui Singnawaarwut of het prachtige vrouwelijke hoofd van het boksen kamp heeft gegarandeerd over de toestand van zijn boksers die nu zijn ze klaar om te vechten voor zeker. Bovendien, hoewel het in Songkran dag hun boksers nog zijn uitgerust om te vechten met Antonio uit het Portugees die op Suek K One voor heeft gevochten. Bovendien, omdat Antonio de ijverige is, dus zou hij kunnen bestrijden met Phetsrakaew Saksurin Muai Thai of zijn boxer met de funniness natuurlijk. Bovendien moet het het spel van Phangafah Singnuanarwut of de jonge bokser van Luangpor uit de Utaithani provincie voor vechten met Chailek van Rajabhat Chombueng dorp, vooral voor zijn vertoning van goede kin op Suek Chitmuengnon van 14 April 2016 Rachadamnern boksen stadium te volgen.

 

Nu, hoewel er tijdens Songkran festival Che Phui Singarwut of het hoofd van het boksen kamp heeft nog steeds zijn grote 2 boksers in zijn kamp boksen tegen op Suek Chitmuengnon. Trouwens, dit programma is van Somchit Wankaew voor het laten van de boksers ter bestrijding van deze donderdag 14 April 2016 tussen Antonido Singnawaarwut om te vechten met Phetkaew Saksurin Muai Thai in 140 pond stadium Rachadamnern boksen. Evenzo, Che Phui is gebleken dat Antonio de ijverige Portugees dan zijn Thaise bokser met zijn goede beoefenen.

 

Bovendien kunnen er Fah Singnawaarwut om te vechten met Chailek van Rachabhat Chombueng dorp in 108 ponden. Phangadfah is de bokser van de monnik uit Utaithani provincie en vervolgens Che Phui deze bokser van die monnik heeft gevraagd. Daarom heeft hij de goede strategie te gebruiken van de kin in uitstekende manier, dus de Muay Thai fans komen moeten om naar te kijken voor zijn spel zonder ontbreekt zeker gezien.

 

Hierdoor is het mogelijk dat er een Sodbuangen S. Siaphet om te vechten met Roilan Kertamtorn als de meester met zijn goede lichaam toestand te zijn klaar om te vechten. Daarom fans de Muay Thai die niet vieren in het nieuwe jaar dag op het platteland komen moet om dit spel te kijken.

Leave a Reply