“Tung” is echt blij voor zijn ernstige die worden ondersteund door de deskundigen van boksen programma.

SIATung of Phiyarat Wachirarattanawong is echt blij dat op Suek Phetphiya die is uitgezonden op de laatste dinsdag 22 maart 2016 Lumphinee boxing stadium. Bovendien, dit echtpaar een heeft gevochten met funniness tot is de favoriete van het Muay Thai fans. Vervolgens, Sia Tung heeft bevestigd om te maken van de goede match om te worden gevolgd door de Muay Thai fans voortdurend evenals bedanken voor de kenners de aanmoediging aan hem om ook te verzenden.

 

De laatste tijd is SiaTung of Phiyarat Wachirarattanawong gebleken dat hij echt blij dat veel dat zijn een paar heeft gevochten met funniness. Het volume van de prijs van het ticket is echter niet op veel manier om succesvol te zijn, zodat in de volgende wedstrijd hij de interessanter lijsten niet te kunnen maken van de teleurstelling aan de Muay Thai fans zeker zou kunnen maken.

 

Het heeft ook, zoals hij het succes heeft gemaakt na deze paar een heeft zijn begunstigd door de Muay Thai fans geteld. Sia Tung Maak vervolgens de goede werken om bekeken te worden door de Muay Thai fans voortdurend nadat ze de aanmoediging vrij veel hebt verzonden.

Leave a Reply