“Karn en Thuan” kunnen ernstig strijd op de volgende wedstrijd.

Kampanat Chusuwan zei met vertrouwen over zijn maken van de interessante lijsten zonder verlies van het gevoel van het Muay Thai fans zeker. Bovendien, hoewel hij nog niet het geld voor dit programma boksen betaalde hij heeft verbleven in deze cirkel boksen voor een lange tijd om te weten van alle vereisten van iedereen over wat ze willen.

 

Nu, Kampanat Chusuwan of de grote baas van K. Kampanat boksen kamp zei na Thongchai Rattanasuban heeft Thuan en Kan K. Kampanat te bestrijden op Suek een Thong Chai op deze 31 maart 2016. Vervolgens kan Karn op deze wedstrijd vechten met Phichitchai terwijl Tuan met Pakkalek vechten zou. En ze zou maken de slechte naam naar het boksen kamp zeker.

 

De grote baas van K. Kampanat boksen kamp zei dat nu hij heeft verzorgd zijn boksers hele dag zelfs terwijl ze beoefenen zelf. Vervolgens, zij zou verliezen het gevoel van het Muay Thai fans zeker met zijn goede selectie te maken van de lijsten van de paar boksers

Leave a Reply