Het mag niet missen het programma voor de verjaardag van kanaal 3.

Sommai Sakulmateta heeft bevestigd dat, nu hij heeft voorgesteld de lijsten van Suek Chao Muai Thai op 46 jaar verjaardag van kanaal 3 op deze zaterdag van 26 maart 2016. Trouwens, in deze tijd de uitvoerende macht van Siam Om Noi boxing stadion heeft over dit onderwerp als één activiteit beschouwd voor het vieren van de verjaardag van de verjaardag van kanaal 3.

 

Sommai Sakulmateta of de promotor van Suek S. Sommai Rachadamnern boksen stadium is gebleken om te bevestigen dat, nu hij het werk aan het grote project van Suek Chao Muai Thai op 46 jaar verjaardag van kanaal 3 opstelling is toegewezen. Bovendien zou dit programma uitgezonden op deze zaterdag 26 maart 2016 Siam Om Noi boxing stadium. Vervolgens, wellicht één van alle activiteiten te geven van de eer voor het zijn van de goede promotor ook.

 

Sommai heeft bevestigd dat hij vanaf nu een heleboel kansen voor het instellen van de verjaardag van de verjaardag van Rachadamnern boksen programma’s voor meerdere malen heeft. Vervolgens kan het de eer aan hem geven en het teamwork van Palangmai groep veel, dus op dit 26 maart 2016 kan het vieren voor verjaardag verjaardag van kanaal 3. Dus kan het geven de eer aan hem veel omdat dit kanaal de grote is met veel geld wint. Bovendien, missen de fans Muay Thai Channel 3 niet dit belangrijke programma.

Leave a Reply