Na de “Lerttawee” “Wayunoi” heeft nederlaag, hij zijn beter vorm om te vechten met “Phetdam” voortdurend kan weergeven.

Otea Charumeung of de deskundige van Suek Palangmai heeft bevestigd dat hoewel Phetdam S. Sangakarnchang Lerttawee Phetportoror vóór overwonnen heeft, deze taak niet zou net zo makkelijk als zijn denken. Trouwens, nu Lerttawee geboekt zijn beter vorm, vooral om te winnen Wayunoi S. Sangakarnchang of de bokser in de dezelfde boksen kamp van Phetdam vóór. Het is dus van mening dat dit spel de funniness voor de bestrijding van als de master paar één van Suek Chuchareon Muai Thai Angmor die op deze woensdag 9 maart 2016 Rachadamnern Muay Thai stadium uitgezonden zal zou kunnen hebben.

 

Daarom, nu Lerttawee Phetportoror of de ernstige heeft begrepen de goede gelegenheid om wraak met Phetdam S. Sangakarnchang, zoals de oude proponent weer in 126 ponden na de laatste tijd heeft aangepast het nieuwe paar een al te nemen.

 

Otea is gebleken dat dit model de interessante is nadat ze met elkaar op PPTV kanaal voor hebben gevochten, en Phetdam de winnaar wordt door vechten met funniness. Daarnaast is het teamwork van Lertawee nu nog steeds af over het resultaat van de laatste wedstrijd. Bovendien, daarna won hij heeft Wayunoi S. Sangakarnchang of de vriend van Phetdam al, dus het is tijd voor hem om te vechten met Phetdam weer te tonen van zijn goede prestaties en zijn potentieel om te vechten uitstekend.

 

Otea is echt ervan overtuigd dat zijn volgende wedstrijd om te vechten met Phetdam de Muay Thai fans zou gunst. Bovendien kunnen er Chankrit A. Phimonsri om te vechten met Yuttasak Yuttachonburi of Sangdaew S. Kittichai en Wisanuporn Sorchor Toipadreaw om te vechten met Rachasri IG 2000 en andere nieuwe sterren. Dus, misschien niet de Muay Thai fans teleurgesteld zijn voor het bekijken van deze match zeker.

Leave a Reply