“Paelay” heeft zichzelf vechten aan PK met zijn vriend bereid.

Paelay Kertthongrit door zijn Geest openbaren aan de verslaggevers van Muai Siam heeft bevestigd dat de dag nadat hij bracht Phonluang om te vechten in Bangkok, hij heeft Faipha S. Narongrit om te vechten op het kampioen programma van de 13de Fukthiangroup met Raffee Singphathong op Suek Chao Muai Thai. Dan, dit echtpaar een kan bestrijden op Suek Chao Muai Thaise op deze zaterdag van 20 februari 2016 Om Noi boxing stadium. Bovendien kunnen Faipha zich om te trainen op P.K. Sanchai Muai Thai Yim zoals gewoonlijk zonder zich het ongerust maken door het beoefenen van zichzelf al the times houden.

 

Paeley zei dat nu Faipha heeft geoefend zichzelf al the times door vanaf de Phonluang te zijn van de trainer van hem wordt ondersteund met inbegrip van Kongsak. Daarnaast is Faipha verstuurd om te vechten op P.K.boxing kamp met Raffee op deze 20 februari 2016 op dezelfde wijze met Phonluang door het hebben van de tijd zich voor te bereiden met Phonluang 1 maand.

Leave a Reply