Muai Dee Withee Thaise zal aanpassen van de volgorde van de paar degenen in de nieuwe manieren om de gunst van de Muay Thai fans.

De Muay Thai fans van Suek Muai Dee Withee Thaise hebben begunstigd om naar te kijken voor de verschillende programmaboksers die veel tot sommigen van hen de goede rollen gespeeld zou willen hebben van de aanpassing voor de groten in de nieuwe manier van uitstel om te vechten als de vierde meester van het boksen programma in plaats van de derde op elke wedstrijd. Vervolgens kunt de samenwerking voor de suggestie om deze boksen programma verder luisteren.

 

Voor Suek Muai Dee Withee Thaise op kanaal 11 op elke zondag van 3,00 17.00, sinds 2016the teamwerk van Nayokkai uitgezonden of Kitti Paopiamthrab en Sorchor Wichit Ounglaor hebt ingesteld voor 4 bokswedstrijden die hebben veel van het Muay Thai geïnteresseerd fans veel om naar te kijken in het stadion van boksen of op kanaal 11.

 

Nochtans, heeft het teamwork mag de Muay Thai fans het uitspreken met inbegrip van het geven van de suggestie over de manier om te verbeteren of wijzigen van het programma. Zo blijkt dat de Muay Thai fans hebben begunstigd merendeel voor het bekijken voor de verschillende programmaboxers of de interessante ones. Aan de andere kant, ze willen de meester paar degenen te bestrijden als het vierde paar degenen in plaats van de derde op alle wedstrijden, dus nu tijdens de vergadering van het teamwork verder overwogen kan worden.

Leave a Reply