Voorbereiden om te testen “Sangdaew” kreeg na ontslagen uit het Thai boxing stadion.

Nu, bereidt de scheidsrechters voor Suek Yod Muai Thaise Rat op Thaise Rat kanaal om te onderzoeken met alle afdelingen nadat Sangdaew S. Kittichai kreeg net ontslagen uit het Thai boxing stadion. Bovendien, hij werd ontslagen op de vijfde ronde na vechten met Sornnarai S. Sommai op laatste zaterdag van 12nd December 2015. Het teamwork van dit kamp boksen hebben echter geweigerd voor het vreemdgaan, deze bokser.

 

Op de laatste zaterdag van 12nd December 2015, heeft Sangdaew S. Kittichai of de bekende bokser uit het zuiden gevochten als de meester paar tot Suek Yod Muai Thairat TV met Sornnarai S. Sommai. Helaas, hij werd ontslagen uit de Thai boxing stadion door de scheidsrechter Chumphon Intayot met de naam op de vijfde ronde met de reden als vechten zonder goede waardigheid. Na dat maakte het alle scheidsrechters van Suek Yod Muai Thairat TV voor te bereiden van de onderzoeker om te onderzoeken in dit onderwerp weer. Daarom, alle boksers, scheidsrechters en de samenwerking van het boksen kamp kunnen worden onderzocht als de casestudie niet om deze slechte nieuws weer gebeuren. Bovendien, is deze bokser de eerste in de geschiedenis van Suek Yod Muai Thairat TV worden ontslagen nadat dit programma is geopend sinds 5 September 2015.

 

Ook nu Nean S. Kittichai of het hoofd manager van S. Kittichai Thai boksen stadion nog steeds gelooft in Sangdaew dat hij de aandacht voor de verliezer worden of verraden aan zijn beroep zeker niet hebben. Aan de andere kant, hebben alle de boksers in dit kamp boksen bekend van de zonde goed zonder een slechte geschiedenis te doen als deze manier, dus het moet vragen voor de eerlijkheid voor hem terecht worden onderzocht.

Leave a Reply