“Numnoi” is echt trots op om te vechten met zijn doel.

Lek Somsakul en Numnoi Singphathong of de grote bazen van Sitnumnoi heeft dat aanvaard, nu hij is echt blij dat veel nadat Raffee Singphathong in de laatste ronde van de 13de Fukthiangroup met Faipha S. Narongrit is verstreken.

 

Lek Somsakul en Numnoi Singphathong of de grote bazen van Sitnumnoi boksen kamp is gebleken dat hun geest na Raffee Singphathong heeft versloeg Intreethong P. Theennaphat op de halve finale ronde van Suek Chao Muai Thai. Bovendien, werd het setup aan het einde van het jaar door te vechten op Suek 13rd Fukthiangroup stadium Om Noi boksen. Dus, ze zijn echt blij dat veel na Raffee Singphathong heeft doorgegeven aan de laatste ronde van dit programma met zijn succes. In het verleden had deze bokser echter zijn veel druk veel op deze wedstrijd.

 

Lek Somsakul zei dat nu het is gekomen om de laatste ronde met buiten zijn droom. Vervolgens, nu Raffee gebleken zijn prestaties aan de Muay Thai fans al door te verslaan de buitenlander bokser. Dus, is het niet de gemakkelijke taak om te doen door de nieuwe geschiedenis aan deze boksen cirkel te maken.

Leave a Reply