“Kaito” zou vechten met “Thanadate” te begrijpen 600,000 baht.

Op de laatste wedstrijd, heeft Kingthong of Winai Naksin bevestigd dat er op de kampioen vlieggewicht Thailand overeenkomen met gevechten in 112 pond Kaito W. Wanchai of de Japanse kampioen bokser om te vechten met Thanadate Th. Pran 49 misschien wel. Vervolgens, zij kunnen vechten om te winnen van 600,000 baht, en verwacht te winnen voor 1 miljoen baht voor hun vechten als de tweede keer op Suek een koning Thong te vieren dag van Nieuwjaar. Vervolgens op deze 13de januari in 2016 zou hij vechten Rachadamnern boksen stadium na Thanadate heeft nog steeds afgevraagd op zijn verlies op de laatste wedstrijd.

 

Nadat Thanadate Th. Pran 49 heeft verloren zijn een paar op de laatste wedstrijd met verwondering, heeft Kingthong of Winai Naksin Kaito W. Wanchai of de Japanse kampioen om te vechten met Thanadate Th. Pran 49 om opnieuw de wraak te nemen. Bovendien kan er naar de tweede men van Suek Kingthong om te vechten voor de viering van Nieuwjaar dag op deze 13de januari in 2016 Rachadamnern boxing stadium. Ook kunnen er de kampioen paar één van Thailand lichtvlieggewicht te vechten in 112 pond na Thanadate het spel Kaito W. Onechai op de laatste rondes verloren heeft. Dus, op de volgende wedstrijd Thanadate zou kunnen maken de lijst voor het laten van Kaito of de Japanse kampioen om te vechten met Thanadate weer voor het grijpen van 600,000 baht.

 

Kingthong zei dat in de volgende wedstrijd Thanadate wraak met zijn tweede één op deze 13de januari in 2016 Rachadamnern boksen stadium zou kunnen krijgen. Vervolgens, de winnaar zou begrijpen voor 600,000 baht, en verwacht dat de winnaar voor 1 miljoen baht na vergadering op de tweede keer op Suek een koning Thong winnen zou. Dus op deze 13de januari in 2016 Thanadate moeten krijgen de wraak met zijn paar een weer, en de Muay Thai fans kunnen vrolijken voor dit echtpaar een opnieuw nadat zij hebben al de lijst gemaakt.

Leave a Reply