Het moet de grote investering op het hete programma in Suek Kingthong krijgen.

Kingthong Luakphrabat kunnen de goede prestaties van Suek Kingthong op deze 13de januari in 2016 te worden toegejuicht omhoog door de Muay Thai fans weergeven. Vervolgens zal er 4 paar degenen om te vechten op deze wedstrijd; namelijk, Sangfah Ch. Wasan te begrijpen 100,000 baht met Samingdate S. Chaiyakorn, Tabtimsiam N. Sripheung te begrijpen 200,000 baht met Ninsiam T. Paopiamthrabpadraew, Kaito W. Wanchai te begrijpen 1 miljoen met Thanadate Th. Pran 49 en de laatste paar bokser of Fahngam Yodmuaiphonrat te begrijpen 100,000 baht met Buakhaolek S. Rattanarungroj.

 

Voor Suek Kingthong op deze 13de januari in 2016, zal er 4 paar boksers om te vechten op deze wedstrijd; namelijk, Sangfah Ch. Wasan te begrijpen voor 100,000 baht met Samingdate S. Chaiyakorn, Tubtimsiam N. Sripheung te begrijpen 200,000 baht met Ninsiam T. Paopiamthrabpadraew, Kaito W. Onechai te begrijpen 1 miljoen baht met Thanadate Th. Pran 49 en de laatste paar een of Fahngam Yodmuaiphonrat te begrijpen 100,000 baht met Buakhaolek S. Rattanarungroj om te vechten met funniness. Als het resultaat is het zeker dat er misschien wel de menigte van het Muay Thai fans om te kijken naar dit spel zeker.

 

Voor de meester zijn, zal er Bangphleenoi 96 Pheenang om te vechten met Superball Teemenglei, naar de tweede men of Kaito W. Onechai te begrijpen 1 miljoen baht met Thanadate Th. Pran 49, de ondersteunende paar een of Tubtimsiam T. Sripheung te begrijpen 200,000 baht met Ninsiam T. Paopiamthrabpadreaw, Yokmorakot W. Sangphrapai om te vechten met Baikhan P. Ounnut, Mangkornngen T. Morsri om te vechten met Narongchai Sitchomyut.

Leave a Reply