Baowee is tevreden in zijn meesterwerk.

Voor A.D. 2015 was het het gelukkig jaar van Phetsongkhom Sitchareonthrab of de master discipel van Baowee of Chareonthrab Kertbanchong nadat hij heeft begrepen de kampioenen wanneer hij in de ouderdom. van Toyota Hilux Rewo wanneer hij in de ouderdom. Bovendien, hij heeft begrepen de kampioen van Toyota Hilux Rewo programma voor het verkrijgen van 500,000 baht door het winnen van Superball Teemuenglei in de laatste ronde. Na dat, heeft hij de tweede kampioen van het boksen ronde van Toyota Marathon op het laatste boksen stadion te krijgen een ander 300,000 baht begrepen. Helaas, heeft hij zijn aantal één op de volgende ronde of de laatste ronde aan Sam A 5 sterren kip daew yim verloren op de laatste zondag.

 

Laatste tijd, is Baowee of Chareonthrab Kertbanchong bewonderd zijn geliefde bokser omdat hoewel hij is pijnlijk op zijn ribben geweest hij kan overgaan in de laatste ronde voor de bestrijding van met Sam A. Hij begrepen vervolgens alleen de tweede kampioen op deze wedstrijd nadat hij dit probleem sinds Superball vechterij op Toyota Hilux Rewo programma voor Toyota Marathon. Maar, alleen grijpen deze prijs die heeft bleek van zijn vorderingen buiten zijn droom al.

Leave a Reply