“Thongchai” is geïnteresseerd om Ken om te vechten met Nong Rose om het voordeel en het nadeel te vinden.

Ken M. Andaman is aantrekkelijk, zodat het teamwork van Suek één Thong Chai contact Palangmai groep te laten Ken voor de bestrijding van met Rose Banchareonsuk of een gay is voorbereid. Dus, het zou zeker moet vermakelijke voor vechten als de uitstekende Thaise bokser op Thairat TV voor de volgende wedstrijd.

 

Nadat Ken M. Andaman of de nieuwe ster van de goede prestaties terug gekomen is om het uitstekende formulier tonen aan Palangmai groep voor 2 wedstrijden werden in Bangkok met Satis en Sia Dam Sorchor Wichitpadreaw, op de volgende wedstrijd zou hij vechten met Kaolan Sitbunmee op Suek S. Sommai op deze 9 December 2015. Daarom heeft het teamwork bekeken dat het wellicht niet enig probleem over dit onderwerp.

 

Laatste tijd, heeft het teamwork van Suek één Thong Chai gemaakt van de lijst van het paar degenen; namelijk, Thepthamma, Wan één Thong Chai, Pongpae één Thong Chai en anderen. Bovendien is hij geïnteresseerd veel te contacteren om Palangmai groep om te vechten met Nong Rose Banchareonsuk in 116-117 ponden als het grappig om de gunst van de Muay Thai fans. Het is echter afhankelijk van elke zaterdag om te vechten.
Thep Thamma zei dat Ken met funniness met Nong Rose vanwege zijn soortgelijke vorm, vechten zou zodat Ken het uitstekende formulier heeft terwijl Nong Rose zou zijn knieën om te vechten met zijn paar een Toon.

Leave a Reply