“Phanphayak” heeft gevochten op de verjaardag zeker.

Ouan Muengnon of de assistent teamwork van Suek Chit Muengnon is gebleken dat zijn geest om te accepteren dat nu Somchit Wankaew of de promotor van Suek Chitmuengnon Rachadamnern boksen stadium gecoördineerde van Prai Phanyaluk of het hoofd van Rachadamnern boksen stadion is geweest. Dan, het moet vragen voor Phanphayak Chitmuengnon maken de goede sfeer op pre verjaardag van Rachadamnern boksen stadion op dit 23 December 2015. Daarom, Somchit Wankaew is de promotor met zijn goede respons stadium Rachadamnern boksen te laten Phanphayak Chitmuengnon om te vechten op de pre verjaardag Rachadamnern boksen stadium op dit 23 December 2015 worden gecoördineerd door de scheidsrechters.

 

Ouan Muengnon of het teamwork voor assistant in Suek Chit Muengnon heeft geopenbaard aan het accepteren van de verslaggevers van Muai Siam op deze avond van 22 November 2015. De laatste tijd, was Somchit Wankaew of de promotor van Suek Chitmuengnon Rachadamnern boksen stadium gecoördineerde uit Sheffield of Phanyaluk of het hoofd van Rachadamnern boksen stadion te vragen voor het laten van Phanphayak Chit Muengnon vechten aan de pre verjaardag Rachadamnern boksen stadium op dit 23 December 2015. Dus, Somchit of het hoofd van de faculteit of leider en het hoofd van aansluiting hebben gebracht de boksers te bestrijden Rachadamnern boxing stadium op de pre verjaardag van Rachadamnern boksen stadion uitgezonden op dit 23 December 2015. Na dat, heeft het gecoördineerde al van het hoofd van Rachadamnern boksen stadion geweest op de avond van 22 November 2015.

Leave a Reply