“Chomphichit” is klaar om te vechten op dit spel.

Op dit moment, wordt Sia Mor bevestigd dat Chomphichit Sitsavebuntham kunnen vechten met wie op Suek verjaardag van Rachadamnern Thai boksen stadion geen kwestie van Chorfah Th. Santhiannoi, Phetlamsin Sorkor Sungaiyim of Pakkalek T. Laksong. Vervolgens, Sia Mai moet duidelijk het probleem voor grote nummer in dit onderwerp, omdat het heeft geopenbaard dat deze bokser heeft zijn goede aandacht om te vechten op deze wedstrijd. Bovendien, nu hij is getraind door Phanphayak Sitchatik in Chuwattana boksen kamp.

 

Voor verjaardag match van 70 jaar oud voor Rachadamnern uitgezonden op deze woensdag 23 December 2015, onlangs Chomphichit Sitsavebuntham zou vechten met Sanpharanchai. Echter, de laatste tijd San heeft verliet van deze wedstrijd resulterend in Chomphichit kan niet vechten op deze wedstrijd. Dus, op dit moment die SIA Mor of Chuchareon Raweearamwong of het hoofd van Chomphichit is gebleken dat nu is het wachten promotor Sommai Sakulmateta om het probleem met Thongchai Rattanasuban. Gelukkig, in de volgende wedstrijd misschien Chomphicht vechten met Chorfah Th. Sangthainnoi in plaats daarvan of vechten met Phetlamsin of Pakkalek ook.

 

SIA Mor vertelde dat in deze tijd Chomphichit nog steeds niet weet dat hij met wie vechten zou. Dus, moet het wachten voor Sia Mai wissen alle probleem met Thongchai. Gelukkig, in dit spel Chomphichit kan bestrijden met wie geen kwestie van Chorfah Phetlamsin of Pakkalek, vooral voor zijn goede aandacht om te oefenen zichzelf tegen op dit spel. Dan, afgezien van zijn perfecte lichaam toestand heeft hij nog steeds Phanphayak Sitchatik om te helpen bij het beoefenen van hem ook.

Leave a Reply