Selecteer onder de boksers.

SIA Khwag P.K. zou winnen 2 miljoen baht om te vechten met de geselecteerde; Bovendien, als hij met Onechalong vecht, het moet vechten in 115/117 ponden. Als Phrachanchai vechten in 116/119 pond willen zou, kan hij echter om het even wie moeten vechten om te winnen een grote hoeveelheid geld selecteren.

 

SIA Khwag P.K. of de grote baas van P.K. Sanchai Muai Thaise Yim zei na Fahmai P. Riangram de score van Choknamchai S. Siaphet op Suek Kertphet op de laatste wedstrijd Lumphinee Ramintra boksen stadium heeft verloren. Echter, zonder de duidelijke score hij heeft nog steeds zijn veel geesten te aanvaarden voor zijn verliezen van het maken van de beslissing van de scheidsrechters. Het heeft echter nog steeds verschillende boksers worden geselecteerd voor de bestrijding van met Choknamchai afhankelijk van de selectie; namelijk, Onechalong of Phrachanchai om te krijgen 2 miljoen baht. Tot slot, als hij met Onechalong vecht het in 115/117 ponden moet vechten, maar als hij met Phrachanchai vecht, het moet vechten in 116/119 pond.

Leave a Reply